Neked van már coachod?
Neked van már coachod?
/ 2018-09-11 lokál
Magánéleti vagy munkahelyi nehézségek, önbizalomhiány, stressz… Ha nem akarsz pszichológushoz fordulni, de szükséged van egy segítő szakemberre, akkor számodra a coach a megfelelő személy. Halász Kinga life coach és kommunikációs szakember kalauzol el ezen az új és egyre trendibb területen.

Mit csinál egy coach?

Coachként egyfajta lelki trénerként támogatom a hozzám forduló klienseket. A strukturált beszélgetéssorozat teljesen személyre szabott. Feltárjuk a problémát, az alternatívákat, majd a kliens saját maga találja meg a számára legjobb megoldást, én pedig segítek neki abban, hogy végigmenjen a kiválasztott úton. Ahogy a mottóm is szól: Egyenes szó, világos cél, tiszta szív!

Mit kap a kliens?

Minden alkalommal egy órányi színtiszta rá irányuló figyelmet, professszionális kérdéseket, AHA-élményeket, mélyebb önismeretet, coaching módszerek és kommunikációs eszközök széles palettáját. Mindezt egy elfogadó, biztonságos közegben, ahol arról és úgy beszélhet, ahogyan máshol nem tudna vagy akarna.

Mik a leggyakoribb problémák?

A párkapcsolati nehézségek, családi konfliktusok, munkahelyi sérelmek és félelmek, kiégés, stressz, önbizalomhiány, kirekesztettség, döntéshelyzetek…

Mit tegyen, akinek felkeltette az érdeklődését?

Facebookon a Coach Pécs oldalamon sok hasznos információ található. Aki kíváncsi lett, de bizonytalan, annak jó hír: az első alkalom ingyenes! Október 15-ig a „Made in Pécs” jeligével jelentkezőknek pedig 10% kedvezményt biztosítok minden további konzultáció árából.

Időpontegyeztetés és részletek: www.facebook.com/coachpecs, 30/405-6034, halasz.kinga90@gmail.com

(X)

lokál
Továbbra is számíthatnak a civilek a Made in Pécsre
 
súgó
10 éves a Tamás Éva Játéktára
 
zene
30Y