ételital
A nagy pécsi fagyizó-körkép
Összeszedtük a pécsi fagyizókat! Igyekeztünk alapos munkát végezni, ám egészen biztos, hogy kimaradt a felsorolásból néhány hely.
ételital
Tölcsér-mennyország
A nyár közepén mi más lehetne a nap központi kérdése, minthogy hol együnk fagyit? És amikor a hely már megvan, következik az ízválasztás, no meg a tölcsér.
ételital
PTE fagyi és keksz
Tudtad, hogy a Pécsi Tudományegyetemnek van fagyija? Sőt, keksze is! A PTE finomságairól Győrffy Zoltánnal, a PTE kapcsolati igazgatójával beszélgettünk.
ételital
Almalomb Coffee
A Siklósi úton nagy dolgok készülnek. Az Almalomb Coffee központja ez, ahol egy kávépörkölő és egy kávékapszula-gyártósor ontja magából a finomságokat.
ételital
Vackor a Király utca 52-ben
A Király utca tavaly ősszel egy újabb bolttal gazdagodott: megnyílt ugyanis a termelői zöldségeket és gyümölcsöket árusító Vackor.
ételital
Spéci gasztro-meló – Mikrozöldség-termesztő
Ehető növényi palánta? Nyugi, nagy valószínűséggel akkor is ettünk már, ha nem tudtunk róla.
ételital
A csarnok új arca
Másfél éve nyitott meg az új pécsi vásárcsarnok. Az elmúlt időszak tapasztalatairól beszélgettünk az intézmény vezetőjével, dr. Orbán Krisztinával.
ételital
Tavaszi falatok és kortyok
A téli szezon megannyi gyökere és sötét színe után a március érkeztével óvatosan ugyan, de előbújnak a zöldek is.
ételital
Novemberben nyílik az Escargo Bisztró és Gasztrotér
November 13-án nyit az Endresz György utca 2/b alatt az Escargo Bisztró és Gasztrotér.
ételital
Pécsi Platni – Ízek és fények
A pár hónapja elérhető Pécsi Platni Facebook-oldal pont az, aminek látszik: délvidéki gasztronómia a javából, gyönyörűen megfotózva.
ételital
Ünnepi buborékok
Karácsony és szilveszter idején a bevásárlólistákra nemcsak az ünnepi menük hozzávalói kerülnek fel, hanem a pezsgős poharakba való buborékos italok is.
ételital
Okosabb lesz-e a konyha?
A krumplit nem pucolja meg – de akkor mit csinálhat a mesterséges intelligencia a konyhában?
ételital
Fiatal pécsi mesterek 6. – Tejhely
Ha Mehemed ellátogatna a Pécstől 20 km-re fekvő szilágyi gazdaságba, akkor magyar tarka tejelő marhákat tudna számba venni.
ételital
A közös főzés öröme – KTCHN GasztroStúdió
Miért lehet jobb, ha nem üldögélve várunk, hanem mi magunk is aktívan részt veszünk a vacsora elkészítésében, de nem otthon?
ételital
Egy új gyöngyszem: Escargo Kávé- és Kakaóbár
A Bóbita Bábszínház patinás épületének földszintjén nyílott ez év áprilisában az Escargo Kávé- és Kakaóbár.
ételital
Hűsítő menü
Olyan falatok és kortyok után tettünk egy kört a városban és környékén, melyek elfogyasztásától némi enyhülést remélhetünk.
![](/img/more.png)