Minőségi, élő zene fűszerezze életünket!
Minőségi, élő zene fűszerezze életünket!
promo / 2021-09-06 súgó
Az élet sója címmel hirdette meg új évadát a Pannon Filharmonikusok, utalva a pandémia bezártsága alatt ízetlenné vált mindennapjainkra. Az online kultúra jobb, mint a semmi, de igazi telt „ízt” az élőben hallgatott muzsika ad, ahogy ételünknek egy leheletnyi finom só.

Az új évad változatos zenei élményeket kínál, bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.  Olyan briliáns tehetségű szólisták egyénisége fűszerezi a kínálatot, mint Nelson Goerner (képünkön), Balog József, Bogányi Gergely zongoraművészek, Elina Vähälä hegedűművész, Daniel Müller-Schott cselló-, vagy Silvia Carredu fuvolaművész. A 210 éves zenekar az alapító emlékére Lickl-bérletsorozatot hirdet, eszmeisége nyomdokában a december 9-i hangverseny bevételét a zenekar a koronavírus következtében elhunytak árvái számára ajánlja fel. Magyar és külföldi klasszikusok, romantikus és drámai művek, de kortárs muzsika is felcsendül a Kodály Központban, valamint versenyművek, opera és szimfóniák tarkítják a programot. A gyerekek számára életre kel a Fantasztikus Klasszikusok, debütál a Diótörő a Bóbita Bábszínházzal és a Pécsi Balettel együttműködésben.

Mi a legizgalmasabb újdonság az évadban? A FLÖRT-bérlet! Közeledjünk apró lépésekben a komolyzenéhez, kacérkodjunk vele fülbemászó muzsikával vagy stand-up humorral! Értékelik a fiatalságot, így 18 éves korig 100% kedvezmény jár, majd 90% és így tovább! Bérletek 10-30% kedvezménnyel hosszabbíthatók meg, részletfizetésre is van lehetőség. Bérlet- és jegyvásárlás személyesen és online is lehetséges.

www.pfz.hu

 

lokál
Portré: Dr. Vincze Orsolya
 
súgó
Bostoni Ifjúsági Filharmonikus Zenekar
 
súgó
Minőségi, élő zene fűszerezze életünket!