Trisztán és Izolda
Trisztán és Izolda
promo / 2019-08-06 súgó
Kövesd nyomon Trisztán és Izolda középkori szerelmének történetét a Bikali Nyári Fesztiválon! Magyarországon először lovas színházi előadás élő rockzene kíséretében! Árulás, románc, harc és megbocsátás a bikali Élménybirtok színészeinek és a Katrix Horse Show kaszkadőrének tolmácsolásában augusztus 17-én és 24-én!

Trisztán és Izolda története a középkori lovagi irodalom egyik leghíresebb alkotása. A tiltott szerelem legendája, az örök szerelem mítosza. Mindez megfejelve mágiával, a varázsvilágok titkos birodalmával. A hihetetlenül izgalmas legenda egy pillanat alatt elragad. Küzdelem, csata, hadakozás, árulás, csalás és megbocsátás, gyógyuló sebek és méreg, bájital és isteni fények, románc, tánc és enyészet.

És hogy kik azok, akik ezeket a kockázatos kalandokat véghez viszik? Boudny Lídia Ágnes, Orlik István úgy énekelnek, hogy azt hiszed, az angyalok zenélnek. Ferenc Gábor hősi karakter-fajta, Sárközi György és Ágens már milliószor megnyertek maguknak, s az újak, akik tehetségükről biztosítnak – Veres Lehel és Vucsics Virág. És aki mindezt összerendezé, hogy ne csak össze-vissza futkossanak a népek: Ágens.

Hogy garantáltan legyen helyed, vásárold meg jegyed online! A kellemes programot vacsorával is összekötheted!

További információk: www.elmenybirtok.hu

(X)

lokál
Legyen zöldebb a teraszod!
 
ételital
Teszteltük: Piccola Toscana
 
lokál
Azok vagyunk akik